INDUSTRY EXPO Arad | 31.10.2024

Thu, Oct 10, 2024

Și în acest an ne revedem la târgul Industry Expo & B2B Meeting Arad în data de 31.10.2024, începând cu ora 09:00.

Specialiștii noștri care vor fi prezenți la eveniment, vă vor pune la curent cu cele mai noi tehnologii din industria de prelucrare.

Echipa INMAACRO este pregătită să vă împărtășească informații despre noile tehnologii astfel încat să puteți eficientiza la maximum procesul de producție.

La acest eveniment vor avea loc prezentări ale echipamentelor și sesiuni de discuții personalizate despre modalitățile actulae de optimizare a proceselor și de creștere a eficienței operaționale.

 

Data: 31 octombrie 2024 | Ora: 09:00

Locație: Expo Arad, Str. Calea Aurel Vlaicu 300, Arad

Stand: 45

De ce să participați la Industry Expo Arad 2024?

  • Descoperiți cele mai recente inovații tehnologice din domeniul industrial, care pot revoluționa procesele dvs. de producție.
  • Oportunitatea de a construi relații solide de afaceri și de a stabili parteneriate valoroase.
  • Specialiștii INMAACRO vă vor oferi cunoștințe esențiale pentru a vă maximiza procesul de producție și a obține avantaje competitive.

Suntem nerăbdători să împărtășim păreri și să găsim soluții pentru problemele cu care vă confruntați în procesul de producție.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa de email info@inmaacro.com sau la numarul de telefon 0368 443 500.

Înca nu ați obținut biletul de acces gratuit?

Accesați butonul de mai jos pentru a vă rezerva locul.

Înregistrați-vă acum